Via ikben.ongekend.nl beheer je eenvoudig 24 uur per dag al jouw hostingzaken. De meeste technische opties voor je domeinnaam regel je eenvoudig via het controlpanel DirectAdmin maar de onderstaande informatie vind je terug in ikben.ongekend.nl:

- De domeinnaam zelf, status (actief/verwijderd/etc) en aan welk hostingpakket je domeinnaam gekoppeld is.
- De nameservers van de domeinnaam. Deze verwijzen naar de juiste server van Ongekend.nl.
- De contactpersonen voor de domeinnaam (houder-, administratief- en technisch contactpersoon).
- Verlengen/stopzetten van je domeinnaam, wijzigen van contactpersonen en opvragen token voor verhuizing.

De detailpagina van jouw domeinnaam

1. Login met je inloggegevens op https://ikben.ongekend.nl/inloggen/.
  2. Kies in het menu voor "producten".
  3. Klik op de naam van de domeinnaam of op "details".
  4. Je krijgt nu alle beschikbare opties en informatie te zien voor je domeinnaam.
  5. Gepubliceerd op 4 december 2012, 19:26