Via ikben.ongekend.nl beheer je eenvoudig 24 uur per dag al jouw hostingzaken. De meeste technische opties voor je hostingpakket regel je eenvoudig via het controlpanel DirectAdmin maar de onderstaande informatie vind je terug in ikben.ongekend.nl:

- Gebruikersnaam van je hostingpakket, status (actief/verwijderd/etc) en de server waarop je account geplaatst is.
- Hoeveel schijfruimte je in gebruik hebt en het verbruik van je maandelijkse dataverkeer.
- Gerelateerde domeinnamen welke gekoppeld zijn aan dit hostingpakket.
- Verlengen/stopzetten van je hostingpakket, aanvraag nieuw wachtwoord en activeren DNS beheer.

De detailpagina van jouw hostingpakket

1. Login met je inloggegevens op https://ikben.ongekend.nl/inloggen/.
  2. Kies in het menu voor "producten".
  3. Klik op de naam van het hostingpakket of op "details".
  4. Je krijgt nu alle beschikbare opties en informatie te zien voor het hostingpakket.
  5. Gepubliceerd op 4 december 2012, 19:25