Via ikben.ongekend.nl beheer je eenvoudig 24 uur per dag al jouw hostingzaken. Je kan hier dan ook nieuwe contactpersonen wijzigen en aanmaken.

Contactpersoon wijzigen

Zodra je ingelogd bent in ikben.ongekend.nl kan je diverse contactpersonen aanmaken en koppelen aan jouw domeinnaam. Wij noemen dit een 'handle' en deze kan je toewijzen aan een door jou gekozen domeinnaam. Deze kan je uiteraard ook wijzigen, bijvoorbeeld als je een nieuw adres wilt doorgeven.

1. Login met je huidige inloggegevens op https://ikben.ongekend.nl/inloggen/.
  2. Kies in het menu voor "administratie".
  3. Klik onder 'Contactpersonen' op het contactpersoon dat je wilt wijzigen.
  4. Wijzgingen contactpersoon/handle voor domeinnamen van Ongekend.nl
  5. Voer nu de nieuwe gegevens in voor de contactpersoon. Dit kan bijvoorbeeld een nieuwe adres of telefoonnummer zijn.
  6. Wijzgingen contactpersoon/handle voor domeinnamen van Ongekend.nl
  7. Klik na het invoeren van de nieuwe gegevens op "Wijzigen". De contactpersoon is nu aangepast en wijzigingen worden doorgevoerd voor de gekoppelde domeinnamen.

Gepubliceerd op 4 december 2012, 19:28