Nadat je een betaling hebt voldaan via bijvoorbeeld iDeal of via een handmatige overboeking, dan sturen wij je een factuur. Deze factuur mailen wij naar je toe maar je kan deze ook altijd downloaden in het dashboard van ikben.ongekend.nl.

Download je factuur in PDF-formaat

Om de factuur te downloaden log je in op jouw dashboard op ikben.ongekend.nl. Klik in het menu op "facturen" en kies hierna de factuur van je keuze. Het icoon kan je gebruiken om de PDF-versie te downloaden naar je computer.

Onze facturen staan in een PDF bestand. Om deze bestanden te kunnen openen, heb je een programma nodig dat dit type bestand kan openen. Een voorbeeld van zo’n programma is Adobe Reader. Download Adobe Reader gratis via onderstaande link: http://get.adobe.com/nl/reader/.

Gepubliceerd op 4 december 2012, 19:19