Via ikben.ongekend.nl beheer je eenvoudig 24 uur per dag al jouw hostingzaken. Dit geldt ook voor het token om een domeinnaam te verhuizen naar een andere provider. Je kan dit dag en nacht doen zonder onze hulp. Volg hiervoor onderstaande stappen.

Token opvragen voor verhuizing van je domeinnaam

1. Login met je inloggegevens op https://ikben.ongekend.nl/inloggen/.
  2. Kies in het menu voor "producten".
  3. Klik op de naam van de domeinnaam die je wilt verhuizen of op "details".
  4. Onderaan de pagina zie je "Opties voor domeinnaam". Hier kies je voor "Verhuiscode aanvragen".
  5. De verhuiscode/token wordt nu direct per e-mail naar je verzonden.
  6. Je hoeft de domeinnaam hierna niet op te zeggen. Deze komt automatisch te vervallen aan het einde van de periode. Je ontvangt hierover vanzelf een e-mail en je kiest er dan voor om deze domeinnaam niet te verlengen.

• Let op! De verhuiscode kan alleen per e-mail worden toegezonden als de domeinnaam de status "actief" heeft.

Gepubliceerd op 4 december 2012, 19:27