Via ikben.ongekend.nl beheer je eenvoudig 24 uur per dag al jouw hostingzaken. Tijdens je aanmelding hebben wij jou een standaard wachtwoord ge-e-maild. Wil je dit wachtwoord wijzigen? Of je huidige wachtwoord aanpassen? Volg dan onderstaande stappen.

Wijzig je wachtwoord voor ikben.ongekend.nl

1. Login met je huidige inloggegevens op https://ikben.ongekend.nl/inloggen/.
  2. Kies in het menu voor "administratie".
  3. Klik vervolgens op "Wijzig wachtwoord".
  4. Voer je oude wachtwoord in en tweemaal je nieuwe wachtwoord naar keuze in.
  5. Klik vervolgens op "Wijzigen" en je nieuwe wachtwoord is opgeslagen in ons systeem.
    • Let op! Een wachtwoord moet uit zowel cijfers, kleine letters en hoofdletters bevatten. Ook moet deze uit minimaal 8 karaters bestaan.

Gepubliceerd op 4 december 2012, 19:20