Via ikben.ongekend.nl beheer je eenvoudig 24 uur per dag al jouw hostingzaken. Zo kan je als bestaande klant een nieuwe bestelling plaatsen, je gegevens aanpassen, facturen downloaden of betalen en nog veel meer. Ben je je wachtwoord kwijt? Via onderstaande stappen laten we jou zien hoe je snel weer kunt inloggen.

Inloggegevens in je e-mail: Welkom bij Ongekend.nl

Als je je wachtwoord voor ikben.ongekend.nl nog nooit hebt gewijzigd, dan kun je het originele wachtwoord gebruiken. Dit wachtwoord hebben wij, toen jij je aanmeldde, per e-mail naar je verzonden. De inloggegevens tref je dan aan in de e-mail met titel: "Welkom bij Ongekend.nl". Met deze gegevens kun je vervolgens inloggen op https://ikben.ongekend.nl/inloggen/.

Ik heb ikben wachtwoord ooit gewijzigd en ik ben deze vergeten

Je bent je wachtwoord voor ikben.ongekend.nl gewoon simpelweg vergeten of je wilt een nieuw wachtwoord aanmaken? Geen enkel probleem. Binnen enkele minuten heb je weer toegang tot je persoonlijke dashboard. Doorloop onderstaande stappen en houd je mailbox goed in de gaten.

1. Ga naar https://ikben.ongekend.nl/inloggen/ en klik op "Wachtwoord of loginnaam vergeten?".
  2. Voer je e-mailadres in wat bij ons bekend is. Je ontvangt nu een e-mail met verdere instructies.
  3. In de e-mail met titel "Nieuw wachtwoord voor ikben.ongekend.nl" staat een link. Door hier op te klikken bevestig je dat je een nieuw wachtwoord wilt aanmaken.
  4. Je ontvangt nu wederom een mailtje met hierin je nieuwe wachtwoord. Je kunt nu direct inloggen op https://ikben.ongekend.nl/inloggen/.
  5. Nadat je ingelogd bent adviseren wij je om direct je wachtwoord aan te passen. Het wachtwoord is via e-mail verzonden dus wijzigen is wel zo veilig.