Je kunt eenvoudig de e-mail van je domeinnaam ontvangen op bijvoorbeeld je iPhone/iPad en/of iPod. Je stelt dit in via onderstaande stappen.

E-mail op je iPhone/iPad en/of iPod

1. Ga naar "instellingen" op je Apple device.
  2. Kies vervolgens voor "E-mail, contacten, agenda's".
  3. Kies voor "Voeg account toe" en hierna op "Anders".
  4. Kies voor de bovenste optie "Voeg mailaccount toe".
  5. Je kunt nu je naam, e-mailadres en bijbehorende wachtwoord invoeren.
  6. Klik na invoer op "Volgende" of "Bewaar".
  7. Klik op de knop IMAP en vul de gevraagde server gegevens in. Gebruik voor inkomende- en uitgaande e-mailserver: mail.uwdomeinnaam.nl.
  8. Als het goed is krijg je een melding: 'Wilt u de account zonder SSL configureren?' Kies hier voor Ja en klik vervolgens op de knop "Bewaar".

Gepubliceerd op 5 januari 2013, 18:46