Overname klanten E-Creative door Ongekend.nl

Ongekend.nl heeft per 1 januari 2013 het klantenbestand van E-Creative overgenomen. Dit om E-Creative klanten een optimale dienstverlening en ondersteuning te kunnen garanderen. Alle klanten van E-Creative zijn inmiddels geinformeerd en worden zo spoedig mogelijk omgezet naar het stabiele hostingplatform van Ongekend.nl.

Welkom bij Ongekend.nl voor ongekende webhosting en service.

Aanleiding voor de overname door Ongekend.nl

Aanleiding voor de overname zijn de breikbaarheidsproblemen die E-Creative al langere tijd kent. Dit geldt onder andere voor de uptime van E-Creative haar webservers als voor de bereikbaarheid van de support-afdeling. E-Creative had moeite te voldoen aan de huidige standaard van ondersteuning anno 2013. De klanten van E-Creative zullen uiteraard geen hinder ondervinden van de overname en juist kennis maken met de hoge mate van ondersteuning die Ongekend.nl levert. De websites worden, uiteraard in overleg en zonder downtime, verplaatst naar de snelle webservers van Ongekend.nl.

Ga van start met direct-aan-de-slag pakket

Wij houden webhosting graag simpel. Daarom kun je met ons pakket echt direct aan de slag.

  • Volledige webhosting

    Wij hebben een volledig pakket. Hier zit alles in wat je nodig hebt. Binnen 60 seconden kun jij direct-aan-de-slag! Met 3500MB schijfruimte en 200 GB dataverkeer geven wij jou genoeg ruimte voor een ongekende start.

  • Eenvoudige webhosting

    Wil je Wordpress of Joomla gebruiken? Je regelt dit ongekend eenvoudig met één druk op de knop. Hier heb je geen technische kennis voor nodig. Gewoon lekker snel je eigen site, blog, fotoalbum of forum starten.

  • Veelzijdige webhosting

    Wil je het allemaal net wat technischer aanpakken? Dit is geen probleem. Ons ongekend veelzijdige pakket bevat alle mogelijkheden die je anno 2013 van je webhost mag verwachten. Hier betaal je geen cent extra voor.

En nu? Hoe kan ik over naar Ongekend.nl?

Ongekend.nl begrijpt dat een overname vragen met zich mee brengt. Alle zaken kun je dan ook direct richten aan overname@ongekend.nl. Via dit e-mailadres wordt extra informatie gegeven over de overname, houdt Ongekend.nl je op de hoogte van de migratie maar je kan hier ook terecht voor administratieve zaken. Wil je vroegtijdig omgezet worden? Bijvoorbeeld omdat je website om het E-Creative-platform niet goed functioneert? Vul dan onderstaand formulier in en een medewerker van Ongekend.nl neemt zo spoedig mogelijk contact met je op (ook op zaterdag en zondag) om je hostingaccount met spoed om te zetten.